Over Efiob.com

Financiën, de meeste mensen vinden het maar saai en ingewikkeld. Toch, met een klein beetje aandacht voor je financiën kan je veel geld verdienen, geld besparen, een goede oudedagsvoorziening opbouwen of met meer gerustheid een hypotheek afsluiten.

Wat financiële zaken vaak tegen zich hebben zijn ingewikkelde termen of onduidelijke teksten en dat terwijl de meeste financiële zaken minder complex zijn dan dat ze op het eerste gezicht lijken. Overigens, je hoeft helemaal geen financiële goeroe te zijn om bijvoorbeeld op je vaste lasten te besparen. Desondanks sluiten veel mensen dure (en soms zelfs onnodige) verzekeringen af, lopen telefoonrekeningen tot honderden euro’s op terwijl je tegenwoordig voor twee tientjes onbeperkt kunt bellen en wordt er veel langs de snelweg getankt terwijl je in je woonplaats vaak goedkoper kunt tanken.

Om mensen enerzijds bewuster te maken over hun financiële gedrag en anderzijds hun kennis over financiën te vergroten, zodat ze op financieel vlak in balans komen c.q. meer geld overhouden en meer geld verdienen in de wereld van financiën, is Efiob.com opgezet. Dit blog bevat artikelen die in begrijpelijke taal zijn geschreven. In ieder artikel geven we praktische tips die iedereen kan toepassen. We hopen dan ook van harte dat onze lezers er hun voordeel mee doen!