Disclaimer

Er is met de grootste zorg artikelen en beeldmateriaal gepubliceerd op efiob.com. Alle artikelen zijn uniek en met de hand geschreven. Beelden zijn óf zelf gemaakt, of de rechten zijn betaald. Video’s kunnen zelf zijn gemaakt of er worden video’s getoond van derden, die op videowebsites als Youtube openbaar bekeken kunnen worden.

Wij hebben ons best gedaan de best mogelijke informatie op deze website te posten. De content op deze site is uniek en alleen voor deze website opgesteld. Wij wensen iedere bezoekers veel leesplezier.

efiob.com behoudt het recht artikelen, beeldmateriaal en video te veranderen of weg te halen. Aanpassingen op de site kunnen zonder melding worden verricht. Maar het spijt ons, als je informatie zoekt die helaas is verwijderd.

Afzien van aansprakelijkheid

Ondanks dat er grote zorg is besteed aan de ontwikkeling en publicatie van de tekst kunnen er geen rechten aan worden ontleent en kan er ook geen aansprakelijkheid worden ontleent aan de site. Content zou achterhaald kunnen zijn of door aanvullende, nieuwe ontwikkelingen, niet meer geheel juist.

Dank je voor jouw bezoek aan de website.